Sve vrste aluminijske stolarije za Vaš poslovni i stambeni objekt

Nudimo vam široku paletu aluminijskih prozora i vrata vrhunske kvalitete za vašu kuću, stan,
poslovni prostor te ostale vrste objekata.

Aluminijska stolarija

Vojni ordinarijat - Zagreb
Vojni ordinarijat - Zagreb

Bez obzira na to gradite li novu građevinu ili preuređujete staru, prozori i vrata moraju biti besprijekorni što se tiče funkcionalnosti, trajnosti, kvalitete, zaštite i estetike. Stoga nećete pogriješiti odaberete li aluminijsku stolariju iz ponude Metal Benetona.

Aluminijska stolarija ima niz prednosti. Iznimno je kvalitetna i postojana, čvrsta i izdržljiva, lagana (lakša je od PVC stolarije) i potpuno otporna na hrđu. Osigurava znatnu uštedu toplinske energije, pruža vrhunsku zvučnu izolaciju, a zahvaljujući iznimno glatkoj površini, lako se i brzo održava. Uz to je i ekološki prihvatljiva jer je riječ o materijalu prirodnog podrijetla koji se može reciklirati.

Aluminijska stolarija koju vam mi nudimo prikladna je za sve vrste poslovnih i stambenih objekata i rado je odabiru dizajneri interijera i arhitekti upravo zbog njezinih izvanrednih značajki. Budući da su iznimno lijepi i moderni, aluminijski profili Metal Benetona uljepšavaju dom dajući mu potrebnu dozu luksuza, ali pružaju i profinjen izgled vašoj fasadi.

Kompletna prerada profila i priprema za sklapanje vrši se u OBRADNOM CENTRU ili pojedinačno na dvoglavim rezalicama, štancama i frezericama te stroju za konektiranje uglova.

Kriminalistička postaja Kustošija

Kriminalistička postaja Kustošija

Radovi na Kriminalističkoj postaji Kustošija u Zagrebu izvedeni su u razdoblju od 1996. do 1997. godine.

Cijela fasada građevine izvedena je kao ventilirana s oblogom od sjenčane silikatne opeke velikog formata. Svi nadvoji za nošenje silikatne opeke izrađeni su od savijanih toplocinčanih čeličnih apkant profila koji ulaze u fuge fasadnog zida tako da se vizualno ne ističu na fasadi. Fasadni prozori ugrađeni su u slične okvire koji su ušli u "toplu" zonu objekta, a elektromotorne rolete i vanjske špalete od silikatne opeke pripadaju hladnoj zoni objekta.

Ostale reference: Vojni ordinarijat, Vile Jordanovac, PSC MAN, Gradska tržnica Kutina, Roses Fashion Outlet, Gradska uprava Delnice, Kineziološki fakultet, Filozofski fakultet, Institut Ruđer Bošković, Vodoprivreda Kupljenovo.