Sve vrste brisoleja, žaluzina i roleta

Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji izrade i montaže, naši brisoleji, žaluzine i rolete savršeno
će zaštititi vaš dom, ured ili trgovinu od sunca i drugih atmosferilija.

Brisoleji, žaluzine i rolete

Rolete
Rolete

Zaštita prozora, vrata ili većih ploha uz pomoć brisoleja, žaluzina i roleta iznimno je bitna za svaku građevinu, bilo da je riječ o stambenom, sportskom, poslovnom ili nekom drugom objektu. Ne štite nas samo od sunčevih zraka, neželjenih pogleda i buke, već nam pružaju i dodatni sloj izolacije što je posebno važno za zimskih mjeseci.

U Metal Benetonu nudimo vam samo najbolje ŽALUZINE i ROLETE za vaše prozore i balkonska vrata. Možete izabrati između vanjskih i unutrašnjih žaluzina te onih na ručni ili elektromotorni pogon, a u svojoj ponudi imamo i žaluzine ugrađene u IZO staklo na magnetni ili elektromotorni pogon. Rolete izvodimo s vanjskim i unutarnjim rolet kutijama, a mogu biti na ručni ili elektromotorni pogon. Lamele roleta mogu biti načinjene od PVC-a ili aluminija, a u tom su slučaju punjene poliuretanom.

Brisoleji
Brisoleji

Na fasadnim plohama i većim stijenama dolazi do potrebe zaštite od sunca uz pomoć BRISOLEJA.

Brisoleji su aluminijske ekstrudirane eliptične forme, ugrađuju se horizontalno ili vertikalno te mogu biti fiksni ili na elektromotorni pogon.

Brisolejima iz naše ponude možete brzo i učinkovito regulirati svjetlost i toplinu u prostoru, a ujedno i zaštititi svoju građevinu od vjetra, snijega, tuče, kiše i drugih atmosferilija.