Sve vrste Jansen fasada za Vaš poslovni objekt

Proizvodimo i ugrađujemo samo najkvalitetnije čelične Jansen fasade koje se ističu svojom izvanrednom čvrstoćom, statikom i estetikom.

Jansen fasade

Sportska dvorana ŽatikaJansen fasade san su svakog arhitekta i investitora, ali i svih ostalih koji imaju posebne estetske zahtjeve kad je riječ o njihovoj idealnoj građevini. Zahvaljujući uskim čeličnim profilima, Jansen fasada čvrsta je i statična, metalna je konstrukcija gotovo nevidljiva, a veće staklene plohe propuštaju više svjetlosti i stvaraju neponovljiv vizualni dojam. Čvrstoća čelika, iznimna estetika i brojne izvedbene mogućnosti razlog su što su Jansen fasade prvi izbor brojnih arhitekata.

Iz naše ponude izdvajamo fasadni sustav Jansen VISS HI kojeg odlikuje inovativna toplinska izolacija, potom VISS SG s elegantnim čeličnim profilima i staklenom površinom do 5 metra čime se povećava prirodna osvijetljenost objekta te naposljetku fasadni sustav Janisol Arte, koji je zahvaljujući prekinutom čeličnom mostu, idealan za renoviranje starijih građevina.

Obratite nam se s povjerenjem i uz Jansen fasade ostvarite sve svoje arhitektonske ideje!

Sportska dvorana Žatika

Sportska arena Žatika

Objekt Sportske arene Žatika sastoji se od dviju glavnih fasada, šest bočnih fasada te tri reda lučnih krovnih fasada. Izvedene su kao kontinuirana fasada u sustavu JANSEN i sve je završno plastificirano. Cijela fasada napravljena je od niza staklenih polja nejednakih dimenzija kako bi dobila na dinamici i razigranosti. Fasade su opremljene otvorima za zaklopno elektromotorno otvaranje i vratima u sustavu JANSEN.

Glavni ulazi izvedeni su kao svjetlarnici s vjetrobranima, sve u staklu. Ostakljenje je izvedeno od kaljenog i lamistal stakla. Sve su fasade izrađene u geometriji nepravilnih asimetričnih lukova. Statika vertikala omogućila je samo gornje i donje sidrenje bez izrade srednjih sidara. JANSEN konstrukcija fasadnih linea (vertikala) umetnuta je u "sendvič" teških čeličnih traka i uz pomoć nanizanih vijčanih veza spojena je u cjelinu, što ovu konstrukciju čini jedinstvenom, a u Hrvatskoj je takva fasada prvi put izvedena. Radovi su trajali od lipnja do listopada 2008. godine.

Na objekt Sportske arene Žatika ugrađena je i Jansen stolarija kojoj nema premca među prozorima i vratima načinjenim od čelika. Posjetite također i: Sportska arena Žatika.