Tvornica prozora i vrata - Metal Beneton

Metal Beneton prati svjetske trendove te koristi najmoderniju tehnologiju što nas je, zajedno s korektnom poslovnom etikom, smjestilo među vodeće proizvođače prozora i vrata u Hrvatskoj.

Tvrtka Metal Beneton d. o. o. osnovana je 1971. sa sjedištem u Svetom Križu Začretju i uspješno posluje već više od 40 godina. Danas u njoj radi mnošvo zaposlenika strojarske, građevinske i ekonomske struke. Bavimo se projektiranjem, proizvodnjom (aluminijske fasade, aluminijska i PVC stolarija) te uslugama u graditeljstvu (rezanje i savijanje limova, plastificiranje, varenje aluminija i inoxa i dr.).

Cjelokupna proizvodnja odvija se na prostoru veličine 3300 m2. Kadrovski smo samostalni od tehničke razrade projekta i radioničke dokumentacije do izrade u pogonu i montaže na objektu. Posjedujemo vrhunski opremljene pogone za proizvodnju čeličnih, aluminijskih i PVC konstrukcija počevši od strojeva za izradu raznih APKANT PROFILA, strojeva za krojenje i obradu čeličnih, inox, aluminijskih i PVC profila, liniju za rezanje limova iz koluta, liniju za plastifikaciju aluminijskih i željeznih profila. Kabina za elektrostatsko nanošenje praha i peć za zagrijavanje imaju prolazne gabarite kojima možemo plastificirati voluminozne komade do 1400 x 3200 x 7000 mm veličine.

Izvodimo sve vrste aluminijskih visećih konstrukcija fasada i fasade iz JANSEN profila koje se mogu vješati na armirano betonske ili čelične konstrukcije skeleta građevine. Za ovu vrstu radova nudimo projekt cjelokupne fasade, statiku ovjesa, kompletnu izradu i izgradnju na objektu s ostakljenjem.

Svojim klijentima nudimo i vrhunsku aluminijsku stolariju, kao i PVC stolariju u bijeloj boji ili bojama iz RAL karte, imitacije drvenih struktura te kombinacije (iznutra PVC, a s vanjske strane aluminijski profil tzv. ALU-DECKSCHALE).

Da smo uspješni u poslovanju, vidljivo je iz referentnih i slikovnih prikaza značajnijih objekata koje smo izveli u dosadašnjem radu, a koje možete pogledati na našoj referentnoj listi ili preuzimanjem web kataloga.

U 40 godina poslovanja naši proizvodi su se mijenjali i mi smo se mijenjali s njima, no jedno je ostalo stalno - naša želja da klijentima pružamo samo najbolje proizvode i uslugu.

40 godina poslovanja