Jansen stolarija

Home Proizvodi Bravarija Jansen stolarija

Jansen stolarija

Stolarija Jansen izvrstan je odabir za sve koji traže visokokvalitetne, a estetski lijepe prozore, vrata i ostale konstrukcije od čeličnih profila. Čelik je poznat kao iznimno izdržljiv, elastičan, dugotrajan i čvrst materijal koji podnosi velika opterećenja te je iznimno otporan na mehanička oštećenja.

Čelični profili iz sustava Jansen stoga su idealni za upotrebu na poslovnim i industrijskim zgradama, školama, bolnicama i sportsko-rekreativnim centrima, željezničkim stanicama te sličnim objektima gdje je frekvencija kretanja velika te je nužna vrhunska toplinska i zvučna izolacija, ali i maksimalna zaštita od krađe i požara.

Zahvaljujući elegantnim dimenzijama profila, bravarija Jansen propušta mnogo prirodnog svjetla te na estetskoj razini pruža veliku kreativnu slobodu, a to su poželjni faktori kako među arhitektima i dizajnerima, tako i među krajnjim korisnicama. Sve je to vidljivo na objektimaSportske arene Žatika i Sjemeništa na Kaptolu gdje smo ugradili vrhunsku stolariju Jansen.