Staklena vrata i konstrukcije

Home Proizvodi Bravarija Staklena vrata i konstrukcije

Staklena vrata i konstrukcije

U današnjem svijetu uređenja prostora staklena vrata i staklene konstrukcije iznimno su prisutni. Odabiru ih arhitekti, dizajneri i klijenti koji traže moderan izgled svog doma, ureda ili građevine, a u mnogim suvremenim zgradama staklo je zamijenilo fasadu, pregrade i vrata napravljene od cementa, drva ili plastike.

Staklena vrata koje mi u Metal Benetonu ugrađujemo iznimno su kvalitetna i praktična jer pružaju siguran i pouzdan način zatvaranja prolaza, ali ujedno imaju i estetsku funkciju jer uljepšavaju izgled svakog životnog ili radnog prostora te mu daju dojam prostranosti i veličine.

Interijerska vrata mogu biti s okovima ili u potpunosti bez njih, mogu se načiniti od kaljenog, sigurnosnog ili neke druge vrste stakla ovisno o zahtjevima naručitelja.

Uz to, specijalizirali smo se u izradi staklenih izloga i stijena, nosača i polica koji se, kao i staklena vrata, mogu ugrađivati u obiteljske kuće, trgovine, šoping centre, poslovne prostore, javne zgrade ili bilo koje druge željene objekte.

Konačan proizvod može biti kombinacija raznovrsnih materijala te u tome u potpunosti poštujemo želje kupaca, držeći se najviših standarda u kvaliteti izrade i montaže.