PVC prozori

PVC prozori

Prozori i vrata ne utječu samo na izgled vaše kuće ili stana, već i na kvalitetu življenja. Naša PVC stolarija vrhunske je kvalitete i iznimno atraktivnog izgleda, a pružamo vam i kompletnu uslugu – od konzultiranja i projektiranja objekta, uklanjanja stare i postavljanja nove stolarije.

U standardnoj ponudi izvodimo radove iz peterokomornih profila s tri brtve. Profil dovratnika, kao i profil krila, ojačan je profilom – jezgrom od čeličnoga pocinčanog profila, a debljina stijenke prilagođena je dimenzijama stijene, prozora ili vrata. Sav je okov prvorazredan.

Paleta boja kreće od bijele do višebojnih te strukturne imitacije drva (od egzotičnog, tvrdog i mekanog drva) otpornih na UV zrake. Dizajn profila je najsuvremeniji s “mekanim” i zaobljenim kutovima. U ponudi imamo i komplet izradu ESLINGER roleta s aluminijskim ili PVC lamelama s vanjskim i unutarnjom rolet kutijom, kao i sve vrste grilja s fiksnim i pokretnim lamelama.

Novost na tržištu su PVC + ALU-DECKSCHALE – PVC stolarija s oblogom od aluminijskih profila s vanjske strane (Vile Jordanovac). Ovom konstrukcijom boju vanjskih aluminijskih obloga možete birati po RAL karti, a zadržana su sva toplinska izolacijska svojstva PVC stolarije.

Za više informacija o vrhunskoj PVC stolariji koju smo ugradili posjetite i Citadellu u Poreču i stambeni objekt u Buzinu.