Aluminijska stolarija

Home Proizvodi Bravarija Aluminijska stolarija

Aluminijska stolarija

Bez obzira na to gradite li novu građevinu ili preuređujete staru, prozori i vrata moraju biti besprijekorni što se tiče funkcionalnosti, trajnosti, kvalitete, zaštite i estetike. Stoga nećete pogriješiti odaberete li aluminijsku stolariju iz ponude Metal Benetona.

Aluminijska stolarija ima niz prednosti. Iznimno je kvalitetna i postojana, čvrsta i izdržljiva, lagana (lakša je od PVC stolarije) i potpuno otporna na hrđu. Osigurava znatnu uštedu toplinske energije, pruža vrhunsku zvučnu izolaciju, a zahvaljujući iznimno glatkoj površini, lako se i brzo održava. Uz to je i ekološki prihvatljiva jer je riječ o materijalu prirodnog podrijetla koji se može reciklirati.

Aluminijska stolarija koju vam mi nudimo prikladna je za sve vrste poslovnih i stambenih objekata i rado je odabiru dizajneri interijera i arhitekti upravo zbog njezinih izvanrednih značajki. Budući da su iznimno lijepi i moderni, aluminijski profili Metal Benetona uljepšavaju dom dajući mu potrebnu dozu luksuza, ali pružaju i profinjen izgled vašoj fasadi.

Kompletna prerada profila i priprema za sklapanje vrši se u OBRADNOM CENTRU ili pojedinačno na